Trenance Farm Cottages

Mullion, Helston, Cornwall

tel: 00 44 (0)1326 240 639

Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
 3 to 4 stars
 3 to 4 stars

Het Lizard-schiereiland 'Lys Arth' is het best bewaarde geheim van Cornwall.

Dit gebied kent geen massatoerisme en is nog precies zoals Daphne Du Maurier het heeft beschreven in 'Vanishing Cornwall'. De kust is werkelijk fantastisch, met kleine zandstrandjes om te zwemmen of surfen, en ruige kliffen met zeldzame bloemen en planten, waar u heerlijk kunt wandelen.

Een Natuurmonument (Area of Outstanding Natural Beauty)

Mullion Cove Of u nu op zoek bent naar een avontuur op een kliftop, een picknick op het strand, of de kans om bijzondere dieren in het wild tegen te komen, Lizard is de perfecte bestemming. Trenance is echt een plek om te ontspannen en de ideale uitvalsbasis om het unieke en magische Lizard-schiereiland te verkennen.

Lokale Geologie – Waarom Lizard anders is dan de rest van Cornwall

Het Lizard-schiereiland is een zeer bijzondere en unieke plaats, en verschilt in geologisch opzicht enorm van de rest van Cornwall. Terwijl Cornwall grotendeels bestaat uit een landschap vol leisteen en graniet, biedt het Lizard-schiereiland een mengeling van diverse steensoorten die gevormd zijn toen twee supercontinenten miljoenen jaren geleden op elkaar botsten.Bezoek onze hoofdwebsite voor meer informatie over Trenance Farm Cottages en de lokale omgeving.Areal View of Trenance