Trenance Farm Cottages

Mullion, Helston, Cornwall

tel: 00 44 (0)1326 240 639

Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
 3 to 4 stars
 3 to 4 stars


De ideale locatie om het schiereiland Lizard te verkennen en te genieten van een zelfstandige vakantie. Het is zeer geschikt voor gezinsvakanties in de zomer en wandelvakanties waarbij u in elk jaargetijde een schitterende etappe van de South West Coast Path kunt bewandelen.

Trenance Farm ligt midden in de weilanden tussen het dorp en de zee

Areal View of Trenance Trenance Farm ligt midden in de weilanden tussen het dorp en de zee, temidden van 5,3 hectare aan platteland halverwege Mullion Village en Mullion Cove. De kust in de omgeving is grotendeels eigendom van de National Trust, en is werkelijk fantastisch om te zien, met kleine zandbaaitjes om te zwemmen of surfen en ruige kliffen waar zeldzame planten en bloemen groeien.

Trenance Farmhouse Trenance Farm

Hoewel het niet meer in gebruik is als boerderij, heeft Trenance Farm wel veel geschiedenis te bieden, aangezien het al vermeld werd in het Doomsday Book. Er worden veel verhalen verteld over smokkelaars, douaniers, moorden en spoken. Tegenwoordig is Trenance echter een rustgevend vakantieoord en de ideale uitvalsbasis om het unieke en magische Lizard-schiereiland te verkennen. Het staat op de natuurmonumentenlijst als “Area of Outstanding Natural Beauty”.

Trenance Farmhouse De Farmyard Cottages

De oude buitengebouwen van de boerderij zijn omgebouwd tot comfortabele vakantiehuisjes die het oude boerenerf en de boerenhoeve omringen. Deze cottages hebben nog de originele granieten gevels en dikke stenen muren die kenmerkend zijn voor Cornwall.

Ontspannen in het Zwembad

Swimming Pool Het zwembad is geopend van eind mei tot begin september. Rondom het zwembad zijn er ligweides met bloemen en planten, een heerlijke plek om te zonnebaden voordat u weer het zwembad in duikt.

Speelkamers voor Kinderen

Games Area Er is een veilig speelgebied met twee spelletjeskamers: de ene met een kleine snookertafel, de ander met tafeltennis. U vindt tevens toeristeninformatie en advies over bezienswaardigheden en activiteiten in de spelletjeskamers. De speelkamers zijn uitgerust met WiFi, en u kunt ook allerlei balspellen spelen en vliegeren op het grasveld.

De Locale Omgeving

Het kustgebied is bijzonder mooi, met kleine zandstrandjes om te zwemmen of surfen en ruige kliffen met zeldzame bloemen en planten waar u heerlijk kunt wandelen. De langste wandelroute van Engeland, de South West Coast Path, loopt langs de kust van het Lizard-schiereiland. De westelijke kustlijn van het Lizard-schiereiland is zowel een National Park als een Heritage Coastline.

De Lokale Kustlijn bij ons in de buurt

Areal View of Trenance De lokale kustlijn is een spectaculair onderdeel van de beschermde zuidwestelijke kustlijn. U kunt zomaar vanaf Trenance door de velden naar de kliftoppen lopen. Bij de zee kunt u links afslaan voor een wandeling met uitzicht op Mullion Cove of rechtsaf naar Polurrian Cove, waar u ook heerlijk kunt zwemmen.