Trenance Farm Cottages

Mullion, Helston, Cornwall

tel: 00 44 (0)1326 240 639

Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
 3 to 4 stars
 3 to 4 stars


RESERVEREN

U kunt reserveren via internet of per telefoon. Bezoek alstublieft www.trenancefarmholidays.co.uk en lees de Reserveringsvoorwaarden voordat u reserveert.

Online Reserveren

Om online te reserveren gaat u naar www.trenancefarmholidays.co.uk en dan naar de pagina “beschikbaarheid” of naar de eigen pagina van één van de huisjes. Hier ziet u of de cottage beschikbaar is en voor welk tarief. U kunt online reserveren in vijf eenvoudige stappen.

Tijdens het reserveren kunt u kiezen om ofwel (1) een aanbetaling te doen, of (2) het volledige bedrag vooruit te betalen, om uw reservering te garanderen.

Betaling van het restant

Als u ervoor kiest om een aanbetaling te doen, dient u het overgebleven bedrag uiterlijk acht weken vóór aankomst te voldoen. U kunt dit bedrag online betalen door in te loggen op het reserveringssysteem met de gebruikersnaam en het wachtwoord die we naar u emailen bij uw eerste reservering. U vindt de loginpagina door helemaal links onderaan op het menu-item “klantenlogin” te klikken.

Annuleringsverzekering

Als u eenmaal de aanbetaling heeft gedaan, bent u aansprakelijk om ook het restant te betalen. Er is geen annuleringsverzekering in de prijs inbegrepen, dus het is aan te raden om uw eigen annuleringsverzekering af te sluiten. Daarmee bent u goed ingedekt voor het geval dat u plotseling toch moet annuleren.